Cristi Vaduva

Cristi Vaduva – 20 de ani de pasiune pentru bucatarie

Desi fotbalul a fost prima sa mare pasiune, la varsta de 18 ani, cand trebuia sa faca saltul la seniori, a ales alt drum. Acum este unul dintre cei mai apreciati chefi de bucatarie din Bucuresti. „Eram un adevarat numar 10“, se mandreste Cristi, care a fost coleg de generatie cu fotbalisti de renume, precum Daniel Niculae. Cu fotbalul nu a mai mers si „Pana la urma am decis sa ma las de fotbal si sa ma orientez catre altceva“, povesteste, fara resentimente, barbatul care a coordonat bucataria restaurantului Classico.

Să munceşti la caldura, nu ca mine-n frig

Sfatuit de parintii sai, Cristi Vaduva a ales meseria de bucatar.

Cariera fostului fotbalist a mers pe o panta ascendenta, ajungand in cativa ani din spalator de vase, „chef“. „Am muncit si in restaurante cu specific sarbesc si romanesc si in fast-food si la catering. Pot sa spun ca sunt «tavalit prin toate mirodeniile» .

In 2010

A castigat Premiul I la Duelul Bucatarilor,

Locul II la Bucatarul de Aur

si a devenit Bucatar sef al
restaurantului Classico

In 2012

Chef emisiune TV Draga mea prietena

In prezent

Manager si chef Mancare Gatita by Cristi Vaduva

Imi plac oamenii cinstiti, care isi tin cuvantul dat indiferent de situatie. Imi mai place foarte mult fotbalul, dar a devenit a doua pasiune, dupa gatit.

De 20 de ani gatesc cu pasiune, iar satisfactia clientilor mei este cea care ma motiveaza in tot ceea ce fac. De la bucataria traditionala la platouri moderne personalizate, in toate pun o parte din sufletul meu si sper sa se simta acest lucru.

Va astept sa degustati meniurile diversificate by Cristi Vaduva, sa alegeti platourile speciale pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra si sa serviti o cafeluta si un desert homemade in locatia din Safirului 20, Bragadiru, in incinta Spazio Residence.

Feedbackurile si parerile dumneavoastra sunt oricand binevenite si le astept cu mare drag. Va multumesc!